Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is eerstvolgende dag geleverd. 

Gratis bezorgd vanaf €50,-

Vóór 12.00 besteld, morgen in huis

Merken

Dekbedden die precies passen

Heerlijk wegdromen onder een dekbed dat speciaal voor u gemaakt lijkt te zijn? Bij Dekbed.nl hebben we dekbedden van tal van toonaangevende merken, net wat u nodig hebt om lekker te kunnen slapen.

.

.

.

.

Cinderella

Je leeft, je zorgt, je geniet. Hoe jouw dag er ook uitziet, aan het begin en einde ervan is daar altijd Cinderella die je omringt met een weldadig gevoel van comfort. Met Cinderella creëer jij je eigen wereld van zachtheid om heerlijk in weg te dromen tot je uitgerust en fris weer wakker wordt. Cinderella is ‘easy’. Bewezen, hoogwaardige materialen en een zeer uitgebreid assortiment dekbedden en kussens verzekeren je van de allerbeste slaapbeleving. Zo stimuleert Cinderella je om het beste te halen uit elke dag. Gezond, sprankelend en liefdevol.

Cinderella, live up to your dreams.

Sanidor

Met meer dan 25 jaar ervaring in de medische sector is Sanidor de expert bij uitstek op het gebied van hygienisch en gezond slapen. Sanidor-producten zijn speciaal ontwikkeld om thuis te gebruiken. De collectie dekbedden, hoofdkussens en matrastoppers is in allerlei afmetingen leverbaar en past gewoon in de standaard dekbedovertrekken en op uw matras. Sanidor verenigt het beste uit twee werelden: het biedt bescherming en comfort.

Eastlands

Eastlands staat voor puur Twents leefcomfort.

Voor ontspanning in het eindeloos groene landschap. Voor kwaliteit en gemak zoals alleen eerlijk vakmanschap je kan brengen. En voor lange, herstellende nachten. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om ervoor te zorgen dat jij ’s morgens wakker wordt met maar één gedachte: dát was een goeie nacht.

Een nacht in de Eastlands, is een nacht onder dikke dekbedden en omringd door zachte kussens. De Engelsen wisten dat al in 1830: voor de beste textielproducten moest je in de eastlands zijn. Daar waar de zon opkomt. En zo is het nog steeds. In Twente leren we je lekker slapen. In de Eastlands kom je tot rust.

Tesselaer

Een goede nachtrust is alles. Daarom zet De Tesselaer hoog in op slaapcomfort. Elk item is zacht, soepel en sterk. Voor die kwaliteit hoeven we alleen maar te gebruiken wat de natuur ons te bieden heeft. Ons geheim? Zuivere wol van Texelse schapen. Die houdt je warm tijdens koude nachten en koel op dagen dat de zon maar niet onder lijkt te gaan. Ze is bovendien vochtregulerend en aangenaam veerkrachtig. Elk slaapitem in de collectie kan bovendien volledig gerecycled worden. Comfortabel, gezond en duurzaam dus. Dát is nog eens lekker in slaap vallen.

Scroll naar boven