Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is eerstvolgende dag geleverd. 

Gratis bezorgd vanaf €50,-

Vóór 12.00 besteld, morgen in huis

Disclaimer

Over deze website

De website www.dekbed.nl, de nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Deltex. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

informatie en prijzen
De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door Dekbed.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Dekbed.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op.

Hyperlinks
Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten Dekbed.nl Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Dekbed.nl. Hoewel we deze links natuurlijk zorgvuldig kiezen kunnen we niet instaan voor de inhoud van deze sites of het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Scroll naar boven