Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is eerstvolgende dag geleverd. 

Gratis bezorgd vanaf €50,-

Vóór 12.00 besteld, morgen in huis

Antihuisstofmijt dekbed

De huisstofmijt is een naar, klein beestje en bij de gedachte eraan krijgt bijna iedereen daar de kriebels van. Sommige mensen krijgen echter nét iets meer kriebels dan normaal, omdat je flink allergisch voor deze beestjes kunt zijn. Gelukkig heeft Dekbed.nl de oplossing: kies voor een antihuisstofmijt dekbed en je zult minder of zelfs helemaal geen last meer hebben van huisstofmijt in je dekbed.

Prijs
Prijs - slider
29380
Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen. Een enkel dekbed is geschikt voor slaapkamers met een constante temperatuur. Een zomerdekbed is extra dun en geschikt voor warme zomernachten

Type dekbed

Seizoen
Eenpersoons dekbedden (140cm breed) zijn geschikt voor bedden tot 120 cm breed. Tweepersoons dekbedden (200cm breed) zijn geschikt voor bedden van 120 cm tot 160 cm breed. Lits Jumeaux dekbedden (240cm of 260cm breed) zijn geschikt voor bedden vanaf 160cm breed

Maat

Formaat
Aangegeven is breedte x lengte. De 220 cm lange dekbedden zijn ideaal voor bedden die langer zijn dan 200 cm. Dekbedovertrekken hebben meestal een instopstrook over de hele breedte. Zo’n extra lang dekbed past dus altijd in het dekbedovertrek

Formaat

Maat
De meest voorkomende vulmaterialen. Vulling van katoen en bamboe zijn met name geschikt voor warme zomernachten

Materiaal Vulling

Materiaal vulling
De tijk is de officiële naam voor de hoes van het dekbed. De katoen is altijd op een duurzame manier geteeld. De polyester (100% synthetisch) heeft een speciale behandeling gehad waardoor vochtregulatie sterk verbetert

Materiaal Tijk

Materiaal tijk
Dekbedden gemaakt van synthetische materialen zijn altijd anti allergisch. Als je extra bescherming nodig hebt (bijvoorbeeld tegen huisstofmijt of bacteriën) dan hebben sommige dekbedden daar een speciale behandeling voor gehad

Eigenschap

Anti-allergie
Antihuissofmijt
Topmerken van Nederlandse bodem. Verder hoef je niet te kijken!

Merk

Merk

Sorteer op

Allergie voor huisstofmijt? Ga voor een antihuisstofmijt dekbed

Lig je ’s nachts regelmatig wakker omdat je last hebt van tranende ogen of een jeukneus? Kun je ’s nachts niet lekker doorademen, of word je ’s ochtends niet lekker fris en opgewekt wakker omdat je neus verstopt zit? Of ben je juist ’s ochtends meteen klaarwakker doordat je meteen een vervelende niesbui krijgt? Dan ben je mogelijk allergisch voor mijten, ook wel huisstofmijt genoemd. De uitwerpselen van deze vervelende minibeestjes kunnen zorgen voor allergische reacties en er is natuurlijk niets vervelender dan dat. De mijt is gek op donkere, vochtige plekken en doordat je nachts transpireert is het dekbed dé plek waar deze beestjes zich graag nestelen. Een antihuisstofmijt dekbed kan dit alles een stuk verminderen of zelfs voorkomen.

 

Wat is een antihuisstofmijt dekbed?

 

Een antihuisstofmijt dekbed is gewoon een dekbed zoals ieder ander. Maar, dit dekbed beschikt over eigenschappen waardoor de huisstofmijt zich minder snel in het dekbed kan nestelen. Allereerst zijn deze dekbedden vaak gemaakt van een materiaal met een dichte structuur. Door deze dichte structuur krijgt de huisstofmijt bijna geen kans om zich in het dekbed te nestelen. Daarnaast kan een anti huisstofmijt dekbed vaak op een hoge temperatuur worden gewassen, en deze hoge temperaturen zullen de huisstofmijt doden.

 

Zomer, winter of 4 seizoenen dekbed

Net als onze ‘gewone dekbedden’, hebben we antihuisstofmijt dekbedden in verschillende soorten. Dat betekent dat er dekbedden tegen huisstofmijt zijn voor in de winter, zomer of 4 seizoenen. Daardoor kun je zowel ’s winters als ’s zomers en alle seizoenen daar tussenin genieten van goede nachtrust zonder proestende niesbuien en moeizame ademhaling.

  • Zomerdekbed antihuisstofmijt. Deze dekbedden ventileren goed en zorgen ervoor dat je in de zomer heerlijk koel kunt slapen zonder dat je last hebt van je allergie voor de huisstofmijt.
  • Enkel dekbed antihuisstofmijt. Deze productsoort bestaat uit één enkele laag waar je zowel in de winter, herfst, het voorjaar én de zomer goed onder kunt slapen.
  • 4 seizoenen dekbed antihuisstofmijt. Omdat deze 4 seizoenen antihuisstofmijt dekbedden bestaan uit twee aparte delen, houdt dit dekbed je warm in de winter en koel in de zomer.

Van welk materiaal is dit dekbed gemaakt?

Antihuisstofmijt dekbedden worden dus gemaakt van dichte materialen, en een materiaal met een erg dichte structuur is synthetisch materiaal. Synthetisch materiaal, waarin vooral vaak polyester verwerkt zit, leent zich uitstekend als dekbedvulling voor een antihuisstofmijt dekbed.

 

Anti huisstofmijt dekbed met katoenen tijk

Synthetische dekbedden zijn daarom perfect voor het tegengaan van huisstofmijt. Een klein nadeel van dit materiaal is echter dat synthetische materialen minder goed kunnen ademen. Sommige mensen vinden daarom at deze dekbedden wat broeierig aanvoelen, ondanks dat een antihuisstofmijt dekbed je ook juist in de zomer erg koel kan houden. Een oplossing hiervoor is een dekbed met een katoenen tijk. Ook katoen kan op een hoge temperatuur gewassen worden en de meeste mensen vinden katoen een fijn, fris en huid vriendelijk materiaal. Onder een anti huisstof mijt dekbed met een katoenen tijk kun jij ongetwijfeld lekker slapen.

Mocht je geen problemen hebben met een antihuisstofmijt dekbed met een polyester tijk, dan biedt ons assortiment ook genoeg opties. Een voordeel van deze dekbedden is dat deze enorm budgetvriendelijk zijn. Vriendelijk voor jouw portemonnee én jouw huisstofmijt allergie!

Voor onze antihuisstofmijt dekbedden bestaan er verschillende types:

De antihuisstofmijt dekbedden zijn in de volgende maten beschikbaar:

De vullingen zijn in de volgende materialen beschikbaar:

De antihuisstofmijt dekbedden worden van de volgende merken verkocht:

Scroll naar boven